Български език Английски език

Търсене

Нашите продукти

Над 60 лв. с ДДС доставката е за наша сметка

Над 60 лв. с ДДС доставката е за наша сметка

Вашата кошницаНяма добавени артикули

Контакт

Мобилен: +359 988 891 075
E-mail: bioherbaltd@gmail.com
Цени за доставка

Цени за доставка

Цени за доставка на Биохерба Р ООД
Над 60 лв с ДДС, безплатна доставка за България

* проверявайте съдържанието пред куриера, в момента на получаване. Куриерът ще ви изчака до 5 мин и при установена повреда да я опише в двустранен протокол пред вас. След подписване от вас и куриера на протокол, вие ще получите до няколко дни съответните продукти,като стойността на продуктите и транспорта ще са за наша сметка. Ако увреждането на пратката не се опише в протокол, ние не възстановяваме щетите по пратката.

* очаквайте ОБАЖДАНЕ до 24 часа от оператор за уточняване и потвърждаване на поръчката. Поръчките тръгват всеки работен ден от понеделник до петък. 
* Изпълняваме и ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ по ваша заявка със СПИДИ или ЕКОНТ, съгласно стандартните ценоразписи на съответната куриерска фирма.

Моля имайте предвид, че доставката се плаща с наложен платеж при получаване от клиента, поръчал съответните стоки чрез онлайн поръчка или с дебитна карта през сайта ни; Доставката се извършва в работно време /от 9 до 18ч/. За доставки в България срокът е 2 до 4 работни дни от поръчката, според населеното място. Моля ви посочете офис или място за доставка, на което има кой да посрещне пратката в работно време. Куриерската фирма ще се свърже с вас на посочения от вас телефонен номер чрез СМС или телефонно обаждане, в които ще уточни деня и часа на доставка.

Биохерба Р ООД / предишно наименование  Българска билка 1893 ООД/

Всички цени в сайта са с включено ДДС

Изберете език